Zwemstraat

Een zwemkanaal of zwemstraat past in elke stijl van tuin. Het heeft de ideale vorm als je jouw smalle tuin of oppervlakte optimaal wil benutten. Ben je daarnaast een sportieveling die graag de verfrissing opzoekt? Geniet van heerlijk baantjes trekken in je eigen tuin! 

Wat is een zwemkanaal?

Een zwemkanaal is langer en smaller dan een traditioneel zwembad. Dat maakt het zo geschikt om baantjes in te zwemmen, alleen of met meerdere personen. De vorm is meestal rechthoekig. Wil je thuis in alle rust zwemmen zonder na enkele slagen te hoeven draaien? Een zwemstraat is de ideale oplossing!

Heb je geen plaats voor een zwemstraat of wil je graag the best of both worlds? Ga voor de klassieke vorm van een zwembad met een tegenstroomsysteem! We hebben heel wat mogelijkheden van tegenstroominstallaties voor de sportieve zwemmers. Zo hoef je zelfs niet heen en weer baantjes te trekken.

Wat zijn de voordelen van een zwemstraat?

Wil je een zwemstraat laten aanleggen? Uitstekende keuze! Zo’n strakke zwemstraat in je tuin heeft namelijk heel wat voordelen:

  • Een zwemkanaal is ontworpen om comfortabel baantjes in te zwemmen zonder na enkele slagen al te moeten draaien.

  • Wil je niet altijd alleen trainen? De lengte maakt een zwemkanaal heel praktisch, want je kan met meerdere zwemmers tegelijk in het zwembad spelen. 

  • De lengte varieert en bespreken we graag met jou. Kies zelf hoe ver je thuis wil zwemmen!

  • De vorm is strak en stijlvol en kan perfect geïntegreerd worden in elk soort tuin.