Zwembaden

Droom jij van een eigen zwembad in de tuin? Creëer een vredige oase waarin je al je wensen en behoeften kwijt kunt. Een zwembad is ideaal om te ontspannen, om je uit te leven of om gezellig samen te komen. Het maakt jouw tuinlook compleet!

Zwembad laten aanleggen: ons professioneel advies

Denk je aan de aanleg van jouw eigen zwembad in je tuin? Als ervaren zwembadbouwer garanderen wij kwalitatieve materialen, een vlotte en professionele uitvoering en een hoge graad van afwerking door vakmensen. Net zoals jij hebben wij aandacht voor design, comfort en duurzaamheid. Vraag een gratis prijsofferte voor onze bouwkundige betonnen of full epoxy vinylester zwembaden.

Onze extra troef? Onze passie voor tuinarchitectuur! We zorgen ervoor dat jouw zwembadproject een uniek gegeven wordt, waarbij jouw tuin en zwembad qui vormen, kleuren en materialen een harmonieus en functioneel geheel vormen. Jouw tuin met binnen- of buitenzwembad wordt met andere woorden meer dan ooit een plek om te ontspannen en te genieten in alle rust, alleen of met iedereen die je dierbaar is.

De vorm, materialen en afwerkingen bepalen de stijl van je zwembad

De materialen en soorten afwerkingen voor een nieuw zwembad zijn van groot belang voor de uitstraling ervan, maar ook voor de prijs. Overweeg je een bouwkundig betonnen zwembad? Dan heb je een heel uitgebreide keuze aan formaten, bekleding, dieptes, trappen en andere personalisaties. Wij werken jouw zwembad af met personalisaties tot in de kleinste details. Daarnaast kan je kiezen uit skimmerzwembaden, overloopzwembaden of een smal zwemkanaal. Of heb je jouw ogen gericht op een monoblok zwembad? Door het proces gaat het iets sneller om een monoblok zwembad in jouw tuin aan te leggen, maar er zijn uiteraard nog andere voordelen.

Met de afwerking kan je ook heel wat richtingen uit. Bij DcPools zijn wij expert in het verwezenlijken van je droomzwembad en -tuin. Naast de vorm van jouw zwembad kan ook het soort afwerking je volledige tuin transformeren. Het is heel belangrijk dat je goed nadenkt over de stijl en uitstraling van je zwembad, omdat het een leven lang meegaat. Daarin staan onze experten in zwembadbouwen en tuinarchitectuur je met plezier bij! Zo leggen we een zwembad aan dat modern, uniek en toch tijdloos is - en indien gewenst een aangelegde tuin en poolhouse om het plaatje compleet te maken.

Plan je ori├źnterend gesprek

Heb je een vraag of wens je een afspraak?

Ik heb interesse in:
  • Zwembaden
  • Professioneel advies
  • De stijl van je zwembad
  • Realisaties