Uitvoering

Uitvoering

uitvoering

Welke uitvoering moet je kiezen voor een zwembad? Wij ontwerpen een zwembad dat aan al jouw wensen voldoet. Doe hier alvast inspiratie op over de mogelijkheden die wij aanbieden voor bouwkundige betonnen zwembaden. Kom langs in de showroom, daar geven we je graag advies op maat!

Liner

Een strakke bekleding die jouw zwembad een mooie egale afwerking geeft. De liner wordt ter plaatse gelast op maat van jouw zwembad. Prijs/kwaliteit is dit een goede manier om jouw bad te bekleden. DcPools biedt tal van mogelijkheden inzake kleur en andere personalisaties. Een grijze liner laat het water er bijvoorbeeld helemaal anders uitzien dan een blauwe. Vraag hiervoor raad bij onze experten!

Glasmozaïek

Mozaïekbetegeling straalt de grootste luxe uit en is bovendien volledig tijdloos. De door ons geselecteerde mozaïeken zijn uitermate geschikt voor plaatsing in zwembaden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en kleuren met telkens een ander effect en sprankelende patine van het water. Kom langs in onze toonzaal te Gavere en laat je inspireren of laat je door ons adviseren.

Keramische of natuursteen tegels

Door hun onderhoudsvriendelijk karakter en moderne uitstraling zijn tegels zeer geliefd. Groot formaat tegels (van 40 x 80 tot 100 x 300 in diverse kleuren en texturen) voor net dat tikkeltje meer. Net zoals onze mozaïekafwerking plaatsen en voegen we alles in epoxy voor het beste en meest duurzame resultaat.