Tuinen

Ga je voor een zwembad in je tuin, denk dan zeker ook aan je tuin! Het is een plek waar jij en je gezin volledig tot rust kunnen komen. We maken altijd een ontwerp op maat en helpen je graag jouw tuin- en zwembadproject op maat te realiseren. 

Tuinen

Moderne en landelijke tuinarchitectuur

Met een doordacht tuinplan en een nauwkeurige kostenraming visualiseren onze tuinarchitecten al jouw wensen. We weten perfect hoe we jouw woning, bijgebouw en zwembad kunnen integreren in een prachtige tuin afgestemd op al je wensen en volgens de geest van de plek. Ook voor advies omtrent tuinverlichting, meubilair, trendy toebehoren, etc. kan je bij ons terecht. Laat je inspireren via onze referenties of kom langs in onze toonzaal te Gavere.


Ontwerp op maat

​​DcPools maakt graag een ontwerp op maat en helpt jou jouw tuin- of zwembaddroom te realiseren. Met een doordacht tuinplan en een nauwkeurige kostenraming visualiseren onze tuinarchitecten al jouw wensen. We weten perfect hoe we jouw woning, bijgebouw en zwembad kunnen integreren in een prachtige tuin.

Ontdek de mogelijkheden:

  • We maken enkel een ontwerp en studie. De klant voert zelf alles uit met of zonder opvolging van ons.
  • Wij zorgen voor alles: ontwerp, uitvoering, opvolging, nazorg, etc. Je hoeft enkel te genieten!

Samen met onze zorgvuldig uitgekozen partners en leveranciers staan wij garant voor een betaalbaar en kwalitatief resultaat.

Heb je een vraag of wens je een afspraak?

Ik heb interesse in: