Buitenzwembaden

Droom je van een buitenzwembad als aanvulling van je tuinlandschap? Esthetisch gezien tilt de aanleg van een buitenzwembad jouw tuin naar een hoger niveau. Het is de ultieme rustplek om buiten te loungen, je uit te leven of een gezellige plek om samen te komen met familie en vrienden. Het maakt jouw tuinlook compleet en geeft een enorme meerwaarde aan je huis.

Verwarmd of niet verwarmd?

Is zwemmen écht jouw ding, zomer of winter? Met de juiste isolatie, verwarming en onderhoud kan je ook 365 dagen van jouw buitenzwembad genieten. Vraag advies aan onze experten en we laten je weten waarop je moet letten.

Voordelen buitenzwembad

  • Vakantie in eigen tuin
  • De ideale loungeplek met vrienden of familie
  • Esthetische meerwaarde in jouw tuin

Buitenzwembaden: gezellig, sportief en ontspannend!

Een ingebouwd zwembad is daarnaast uiteraard ook een ideale plaats om het zwemplezier voor groot en klein te beleven waar je zo van droomt. In de zomer is het heerlijk om te verfrissen aan jouw eigen zwembad in de stralende zon in de achtertuin.

Wij creëren niet-alledaagse ontwerpen op maat die perfect bij jouw tuin passen. Ga voor een klassiek zwembad, een uniek overloopzwembad, een zwemkanaal of andere uitvoering. The sky is the limit!

Heb je een vraag of wens je een afspraak?

Ik heb interesse in: