Monoblok zwembaden op maat (M-line)

Het aanleggen van monoblok zwembaden is gericht op snelheid en efficiëntie. Wij vervaardigen jouw gepersonaliseerd droomzwembad en leveren het gehele zwembad in één stuk - kant-en-klaar af, inclusief alle inbouwdelen en reeds bekleed met mozaïek. Uiteraard kan je rekenen op een nauwkeurige plaatsing door onze ervaren monteurs met alle details die van belang zijn voor een vlotte installatie, eventueel met de bouw van een poolhouse en de aanleg van jouw tuin.

 

M-Line zwembaden volledig op maat

M-Line biedt een veelvoud aan mogelijkheden om je zwembad individueel volledig naar wens samen te stellen en toch gebruik te maken van de voordelen van een geprefabriceerd modulair systeem. De M-Line serie vervult al je wensen. Kies jouw trap, automatisch rolluiksysteem, zwembadvorm en -maat en natuurlijk je zwembad met skimmer(s) of overloop. Personaliseer je zwembad met je favoriete mozaïek, verlichting en technische uitrusting - zoals moderne verlichtingsconcepten, acrylglasplaten, hoogwaardige massage- en jetstreamsystemen, ... 

 

Al deze details worden bepaald tijdens persoonlijke gesprekken met onze ervaren zwembadbouwers. Jouw zwembad wordt vervolgens in de fabriek voor jou vervaardigd en van alle gemakken voorzien. De levering vindt plaats als een bad uit één stuk, dat in korte tijd klaar is om ten volle van te genieten.

 

Kies zelf de afwerking en uitstraling van je zwembad

De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Onze M-Line zwembaden zijn op maat gemaakt, individueel uitgerust met een grote verscheidenheid aan functies volgens jouw wensen en tenslotte bekleed met een mozaïek naar keuze. Of het nu gaat om een zwemkanaal met een lengte van 20 meter, een klassiek zwembad met afmetingen die je zelf opgeeft of een whirlpool op maat. Dit alles is ook mogelijk voor een skimmer- of een overloopbad.

Recente projecten

Heb je een vraag of wens je een afspraak?

Ik heb interesse in: