Morsø

Met Morsø Living richten we ons op warmte en sfeer buitenshuis.

Met Morsø Living richten we ons op warmte en sfeer buitenshuis. 

Alleen het buitenleven kan dat speciale gevoel van verwondering en vrijheid opwekken.

De Morsø Forno gietijzeren buitenoven maakt zelfs de lekkerste gerechten nog lekkerder. De vlammen knetteren en het stevige gietijzer zorgt voor de verspreiding van comfort, warmte en geuren in de omgeving. Voor je familie, je vrienden en jezelf creëer je een schitterende sfeer met de buitenomgeving als perfecte achtergrond.

Morsø Forno is de open haard die comfort brengt op het terras en tegelijkertijd de mogelijkheid biedt in enkele minuten knapperige, krokante pizza's en perfect brood te bereiden.

Van binnen is de oven net zo gevormd als een Italiaanse steenoven.  De brede en lage verbrandingskamer zorgt ervoor dat u een optimale stralingswarmte krijgt en goed plaats hebt om het vuur naar de zijkant te schuiven, wanneer er delicatessen moeten worden klaargemaakt.  De oven is gemaakt van sterk, geëmailleerd gietijzer.

De gerechten en geuren kunnen dan weer op de meest ideale manier bereidt worden dankzij het nieuwe gamma gietijzeren kookpotten van Morsø.  Gietijzer wordt met de jaren immers steeds beter van kwaliteit en haalt de beste smaken uit je ingrediënten.  Gietijzer houdt warmte lang vast en staat toe dat er gewerkt wordt met zeer hoge temperaturen.

Morsø
Morsø

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij jouw ideeën realistisch beoordelen en je informeren en adviseren over de mogelijkheden binnen jouw budget. Wij werken elk zwembad af met personalisaties tot in de kleinste details.

Ik heb interesse in: