Realisatie: Landschapstuin vierkantshoeve

  • Landelijke tuin
  • Landschapstuin vierkantshoeve
  • Landschapstuin vierkantshoeve
  • IMG_0507
  • IMG_0422
  • Landschapstuin vierkantshoeve
  • Landschapstuin vierkantshoeve
  • Landschapstuin vierkantshoeve
  • Landschapstuin vierkantshoeve
  • Landschapstuin vierkantshoeve
  • Landschapstuin vierkantshoeve
  • IMG_0438

Landschapstuin vierkantshoeve

Een oude vierkantshoeve in de Vlaamse Ardennen kreeg een tweede leven met respect voor het authentieke karakter en de geest van de plek. Een totaalproject met o.a. aanleg van tuin, binnentuin, voorhof, binnenzwembad en wellness. Naast de waardevolle inbreng van de eigenaars, gebeurde de vormgeving van de tuin ook in samenspraak met architecte Nathalie Vervenne – gekend voor haar rustieke en landelijke stijl – die de volledige restauratie van de hoeve op zich nam.