Filtratie en ontsmetting

Zwembadtechnieken | waterbehandeling 

 

  • pH en chloor 

Om de kwaliteit van uw zwembadwater optimaal te houden, zijn er twee manieren om de PH en Chloor te regelen. Dit kan volledig handmatig gebeuren met de juiste meetapparatuur of u kan opteren voor een volledig automatisch systeem die zelf de meting uitvoert en indien nodig de juiste dosering producten aan uw zwembadwater toevoegt. Zo krijgt u kristalhelder water met de kleinste inspanning.

 

  • UV C-ontsmetting

heeft een sterk bacteriedodend effect (ook op de Legionella bacterie), waardoor u zonder toevoeging van chemicaliën of metalen het chloorverbruik tot een minimum kan herleiden.

 

  • Hydrolyse 

Met het Dryden aqua waterbehandelingssysteem (Daisy +), bieden we kristalhelder en gezond water zonder toxische ontsmettingsproducten, het allerlaagste chloorverbruik en lage onderhoudskosten. Het chloorgehalte in onze systemen ligt lager dan de chloorconcentratie van leidingwater. Met het Dryden Aqua waterbehandelingssyteem, reduceren we de waterbehandelingskosten en combineren we een gezonde zwemervaring met milieuvriendelijke en economische voordelen.

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuws, tips, promoties en zoveel meer!